VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjoho!

IMG_7035

GLAD Eve idag som gått klart den allra första kursen på socionomprogrammet ;)… Nu återstår bara betyget också, vet ju inte om jag har klarat den ännu men det tror och hoppas jag att jag har gjort.

Från skola till jobb, kom precis hem efter examinationen av fördjupningsarbetet men ska vända och åka mot jobbet där de hade akut brist på personal idag. Och ikväll ska jag och mina gruppmedlemmar iväg på ett kommunfullmäktigemöte inför ett arbete nästa kurs så det blir sent hem idag. Och jag som trodde att det skulle bli långledigt haha… Är skapligt trött efter natten då jag legat vaken sen klockan tre ungefär på grund av foglossning och en boxande sambo… Nåja, imorgon har vi i alla fall två dagar ledigt tillsammans jag och M och ska åka iväg bara vi. Ska bli skönt att åka iväg med gott samvete och inte ha något skolarbete att tänka på eftersom nästa kursstart är på måndag.

KRAM


Kommentarer


  1. Malin 30 oktober, 2014 on 20:13 Svara

    Så mysigt med en helg för sig själva! Hoppas ni får det alldeles underbart 🙂 Kram

  2. Anna 31 oktober, 2014 on 12:02 Svara

    Härligt att plugget rullar på! Blir så glad av att kika in på din blogg – alltid lika peppande och inspirerande att läsa. En bild, några citat eller bara vardagsreflektioner på din blogg är väldigt inspirerande att läsa! : )

    • Evelina 31 oktober, 2014 on 12:16 Svara

      Söta du, vad glad jag blir för dina ord!! Tack! Hoppas du får en fin helg. Kramar

  3. milla 31 oktober, 2014 on 17:21 Svara

    Fin du är! Var har du hittat halsduken och koftan?

  4. Lina 2 november, 2014 on 15:50 Svara

    Tips: Finns en web-serie på youtube som heter Gravid vecka för vecka där man får följa några gravida som uppdaterar med klipp en gång i veckan. Jag som ogravid tycker den är jättekul att följa, du som gravid kanske tycker den är ännu roligare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna