VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ta hand om din hud!

Ni frågar mig ofta om vad jag använder för produkter till ansikte, hår och så vidare. När det gäller hår älskar jag redken och tigi! Smink har jag använt bare minerals i ja säkert 8 år nu och det funkar så bra att jag nog aldrig kommer vilja byta, men något som är minst lika viktigt som bra smink är såklart grunden, det som är under sminket – att huden rengörs med bra produkter som återfuktar till exempel. Sen är det nog ingen hemlighet att mycket av jobbet kan skötas genom att man dricker mycket vatten, motionerar och lever sunt. Jag har haft perioder med riktigt dålig hud men då har det ofta berott på stress eller hormoner. I början av denna graviditeten till exempel, oh my god och kaos är allt jag kan säga och då hjälpte ingenting…

1046-112-0001

Ett tips till er som är sugna på att testa bare minerals är detta startkitet som bara kostar 336 kr hos Lyko där jag brukar handla om jag gör det i Sverige (vilket jag gör oftare nu då jag har råkat ut för tull från utlandet flertalet gånger de sista gångerna….)

1363-122-0200_1

Eftersom jag har startade graviditen med väldigt dålig hy fick jag snällt anpassa ansiktsrengöring efter det och jag fastnade för den här! Skönt också att bra produkter inte behöver kosta hur mycket som helst ;).

P.S Läste denna artikeln på Lyko och tyckte det var intressant med fakta kring varje ålderskategori, vad man bör tänka lite extra på. Själv har jag ju nått 28 år nu och tydligen går min hud in i ytterligare en åldringsfas.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna