VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Högskolepoäng, check?

Godmorgon sista veckan i oktober!

Att helgerna ska gå så snabbt!? Denna veckan leder förhoppningsvis till en avbockning på min bucket list! Dina första högskolepoäng älskling sa M i helgen när vi pratade om att min första kurs avslutas på torsdag… Och då kom jag ihåg att jag skrev med just det på min bucket list, få högskolepoäng. Och nästa år kommer jag bocka av ytterligare tre! Bebis, USA, New York. Har ni inte gjort en sådan lista kan jag verkligen rekommendera det, det är en rätt grym känsla att få uppleva och förverkliga drömmar och mål!


IMG_1439

Helgpuss ♥ Det största i livet, meningen med livet är kärleken till min lilla familj!

Klänningen på bilden är så skön och används ooofta, den finns hos GlamMom där ni t.om fredag har 20% rabatt om ni uppger happilyeverafter i kassan, både i webshopen och den fysiska butiken i Stockholm.

MorgonKram


Kommentarer


  1. DeMarkey 27 oktober, 2014 on 10:53 Svara

    underbar bild och ett stort grattis till högskolepoängen!! Härligt att kunna pricka av från listan. Måste ta och göra en själv. 🙂

    • Evelina 27 oktober, 2014 on 11:16 Svara

      OM jag nu får poängen…. 😉
      Ja gör det, så kul att ha!
      Kram

  2. Sandra 27 oktober, 2014 on 10:58 Svara

    Vilket fint läppstift / läppglans. Vilket märke är det och gärna nr också.

    • Evelina 27 oktober, 2014 on 11:08 Svara

      Det är Max factor, English rose. BÄSTA läppstiftet ever! 😉

  3. Sandra 27 oktober, 2014 on 11:32 Svara

    Så kul med högskolepoängen, håller tummarna! Blev så inspirerad av din lista, så jag håller på att knåpa ihop min egen, verkligen roligt att kunna bocka av saker som uppnås!
    Ha en hängmatta, bli klar med min utbildning, ha en hundvalp, göra något riktigt läskigt och uppleva midnattssol är några av punkterna på min lista.
    Ha en bra dag!

  4. Magdalena 27 oktober, 2014 on 14:01 Svara

    Tänkte ställa en fråga, den kanske är privat men få behöver du inte svara 🙂 Tänkte på det att du har barn och började träffa M som
    inte har det sedan innan. För jag har börjat träffa en kille som har ett barn sedan innan…som är några år äldre än din son. Jag o han har inte pratat hur det är…när man presenterar varann o träffas o den biten när barn är inblandat. Jag kan tänka mig det kan vara känsligt? Var det ”svårt” för dig i början eller lät du M o E träffas snabbt? Jag vill inte pressa på honom. Men som det är just nu så ses vi inte den veckan han har sitt barn. Och jag kan förstå det kan vara ett känsligt ämne. Man vill inte göra det för tidigt heller…Svårt det dära. Hoppas det inte var för privat 🙂 Har aldrig dejtat någon med barn innan och har inga själv. Själv gör det mig inget att han har barn…Men känns lite svårt i början bara innan man vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna