VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOL

IMG_4698.JPG

Sömn och frukost (mat!) är verkligen mina bästa vänner just nu ;)…

Alltså vad GLAD man blir av att solen skiner utanför, efter några riktigt trista och grå regnveckor! Idag väntar egen studietid så jag ska möta upp en av de härliga tjejer jag klickat med och sitta på skolan. Tänkte renskriva föreläsningsanteckningar från igår samt läsa i några böcker inför de närmsta dagarna. Ska bli skönt att (förhoppningsvis) få mer grepp om vad det är vi ska lära oss. Haha inatt vaknade jag som vanligt kring 02 för att jag behövde gå och kissa, men sen kunde jag inte somna om! Låg och tänkte på schemat i mitt huvud och hur jag ska få ihop plugg och jobb fram tills första tentan som bara är några få veckor bort. Jag är ju den som inte riktigt gillar att inte ha kontroll, och nu har jag absolut ingen koll på vad det är jag behöver läsa ännu.

I eftermiddag har jag bokat in mig på bodypump för första gången sen i början av sommaren, längtar massa!! Men jag inser ju att jag måste ta det väldigt lugnt och bara kan träna så länge jag sköter sömn och mat. Min kropp behöver komma igång med lite fysisk aktivitet igen efter den här stilla sommaren, och framför allt promenader tror jag är viktigt för mig när jag kommer få så mycket stimulans i hjärnan och behöver bearbeta och samla ihop allt det. Då funkar just promenader perfekt för mig!

Ha BÄSTA dagen ♥


Kommentarer


  1. Skönt att komma iväg och träna lite, skulle jag också behöva 😉

  2. Elin 27 augusti, 2014 on 09:56 Svara

    Hej!

    Brukar inte kommentera, men bara ett tips i all välmening.

    Salami bör man inte äta som gravid pga listeriarisken.

    Hoppas du inte tar illa upp av kommentaren!

    • Evelina 27 augusti, 2014 on 14:38 Svara

      Oj är det så!?
      Tar absolut inte illa av såna kommentarer, det är ju gulligt att du säger till. Har inte hört detta innan!
      Kram

  3. Cissi 27 augusti, 2014 on 11:05 Svara

    Åh ja så sant. Första terminen är tuffast, men som sagt det blir lättare sen när man vet lite hur man ska plugga och hittar sitt eget sätt.Du kommer fixa detta galant! Kramar

    • Evelina 27 augusti, 2014 on 14:37 Svara

      Hoppas du har rätt!! 😉 Kram!

  4. Cissi 27 augusti, 2014 on 14:42 Svara

    Minns att det tog några veckors läsande innan det ”klickade” i hjärnan på mig och jag började förstå texten 😉 Så hang in there, och vad kul att plugga ihop med någon, alltid lättare när man kan resonera kring innehållet med andra 🙂 Stort lycka till!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna