VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kursstart!

Det blev ingen middag hos svärisarna för mig igår… Efter att jag skrev här inne och skulle byta om började jag må mer och mer illa och sen skedde både en förstaspya och en andraspya. Fick parkera i soffan under en filt och killarna fick åka utan mig men när de kom hem efter nån timme mådde jag bättre igen. Mitt illamående har varit hanterbart hela graviditeten men de dagar när jag sovit för lite är det alltid värre, och med tanke på att jag vet det var det väl kanske inte så smart att igår både gå till jobbet (har ju liksom knappt orkat gå alls på hela sommaren så en timmes rask promenad är ingen mjukstart) och sen jobba på det när jag vet att jag hade för lite sömn i bagaget…. Men nu tar vi nya tag och lyssnar på kroppen igen! Fröken otålig blev väl lite ivrig när hon fick lite extra energi tillbaka ;)….

 

 

IMG_0693

Idag startar första kursen som heter Socialt arbete, profession och kunskapsområde. Spännande!! Jag är redo med all kurslitteratur, nytt pennfodral med nya pennor och block.


Kommentarer


  1. Rebecka 25 augusti, 2014 on 09:13 Svara

    Vad härligt att få köra igång 🙂 är också socionom så det är spännande att se att kurslitteraturen till viss del fortfarande är densamma som för ca 9 år sen när jag påbörjade min utbildning. Haha, helt sjukt att tiden gått så snabbt kom jag på när jag skrev! Hur som, lycka till <3

    • Evelina 25 augusti, 2014 on 09:52 Svara

      Tack snälla! Ja tiden går snaaabbt!!

  2. Diana DeMarkey 25 augusti, 2014 on 09:18 Svara

    Alltså jag säger bara åååå vad avis jag är att du kan börja plugga!! Jag kom inte in på min utbildning jag sökt och nästa start är om ett helt år. Har hittat en annan som påminner men nu är det försent, all utbildning har ju redan börjat! Ja ja, inte ska man vara deppig för det, ska rycka upp mig, söka jobb och hålla humöret uppe. 🙂

    Stackare som har det så illa med illamåendet. Hoppas bara det snart går över och att du kan plugga ostört utan illamåenden och allt.

    • Evelina 25 augusti, 2014 on 09:52 Svara

      Tack snälla! Vad är det du vill plugga? Tror det är bra att inte ta ”genvägar” utan vänta på det du verkligen vill.

      Kramar

  3. Sannixen- Mamma till två 25 augusti, 2014 on 09:49 Svara

    Åh så kul 🙂 Själv börjar jag nästa måndag på högskolan. Ska utbilda mig till lärare 🙂 Ska bli så otorligt spännande. Har även precis fått reda på att jag är gravid igen 😛 Så jag hoppas det går att studera samtidigt. Ska bli super kul att följa dig genom studier och graviditet.

    • Evelina 25 augusti, 2014 on 09:51 Svara

      Åh men åh!! Grattis!! Då sitter vi lite i samma båt kan man ju säga 😉
      Kram och lycka till!

  4. Usch, hoppas att det inte blir så igen för dig! Inge kul att må illa och spy…

  5. Kerstin 25 augusti, 2014 on 14:18 Svara

    Åh vilket snyggt pennfodral vart har du hittat det? Hoppas ditt illamående går över snart och lycka till med dina studier.

    • Evelina 25 augusti, 2014 on 19:49 Svara

      Akademibokhandeln 🙂 Tack snälla!!

  6. Inne hos Ina - bröllop i september 25 augusti, 2014 on 20:30 Svara

    Åh, jag känner mig också lite förväntansfull. Ska läsa ett nytt ämne (inom utbildningen) så det känns som nystart. Och det behövs för jag har läst ett ämne som har varit tråkigt och skitsvårt innan (men jag är himla nöjd att ha i min examen sen).

    Lycka till!

  7. sabina 25 augusti, 2014 on 21:51 Svara

    hej 🙂 vill bara tipsa om en grupp på fb den heter begagnad kurslitteratur jönköping har sett att en del säljer socinomböcker så de kan ju va skönt att hitta lite billigare. Finns roligare saker att lägga pengar på än litteratur haha .

  8. Mia 2 september, 2014 on 20:07 Svara

    Den där andra boken, ”grundboken i socialt arbete” är riktigt bra. Den hade jag mycket användning av under alla 7 terminer på utbildningen, både till diverse tentor och till massa uppgifter 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna