VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Illamående & ständigt törstig

IMG_0754

De godaste små äpplena som är sura som bara den… I like!!

 

Vad dagarna går snabbt! Känns inte alls bra med tanke på att första tentan är en knapp månad bort, help! Pluggade hemma på förmiddagen, hann även med att dammsuga och plocka lite. Buss in till skolan för en föreläsning om Socialt arbete som var SÅ himla intressant. Duktig professor som föreläste vilket såklart underlättar. Sen hämtade M upp mig och vi hämtade Elion, åkte hem för att laga middag och idag hade vi middagsgäster i form av Ms föräldrar. Mange gjorde lasagne och jag vitkålssallad och hallonblåbärspaj. Inte riktigt rätt mat för mig idag för jag mår rätt illa igen, de där små sura äpplena lockar mer ;)… Blir lite skraj för att illamåendet eskalerar nu igen, för jag vet inte hur jag ska orka med skolan om det blir värre, men samtidigt vill jag tro att det är en övergångsperiod nu när allt med pluggandet är nytt. Jag blir ju tröttare av alla nya intryck och så fort jag är bara liiite trött mår jag illa. Håller mina tummar stenhårt för att jag lyckas kombinera jobb och skola bra nu i en termin! Jag är i alla fall otroligt pepp och det känns hur skoj och rätt som helst. Det är en annan tjej som är gravid med BF i december och några till som jag pratat med verkar fundera på bebis under studietiden. Bra tycker jag, då möts vi ju förhoppningsvis upp sen i samma klass igen ;).

Det ska bli skönt med fredag imorgon. Det är vår Elionhelg och jag önskar fint väder. Känner för ett stadsparkenbesök med vänner, korvgrillning och bara massa härlig tid med de vi älskar.

Nu ska vi strax kika på slutet av Orange is the new black, efter M är tilbaka från sin springtur. Haha jag kommer få galen träningsvärk imorgon! Känner av bodympumpen från igår men jag ÄLSKAR det, träningsvärk är lite belöning för ett bra träningspass tycker jag :).

ApelsinIllamående och vattentörstig är som sagt min status om dagarna just nu och jag såg ett måste ha på Facebook innan… Den här tillbringaren från AsIf 4476 ska definitivt stå i vår kyl inom kort! För tillfället står sodastreamflaskan där alltid eftersom jag måste ha kallt vatten men denna kommer ju bli såå mycket roligare att titta på ;). Och så gott och fräscht med citron eller lime i! Eller hallon. Eller har ni andra tips?

 

KRAM


Kommentarer


  1. Marie 28 augusti, 2014 on 20:26 Svara

    Jag körde också på med jobb och skola som gravid. Ett tips mot illamåendet, jag hittade armband på Apoteket som skulle hjälpa mot det, såg ut som svettband med en knapp som skulle trycka mot handleden, inte alls snygga. Och så hade jag alltid salta pinnar med. Och en kräkpåse… Jättemysig blogg förresten!

  2. Magdalena 28 augusti, 2014 on 22:18 Svara

    Gurka i.

  3. Anna 28 augusti, 2014 on 22:26 Svara

    Mynta! Är jättegott om det får ligga och dra i kallt vatten. Friskt och gott och kan tänka mig att det funkar bra mot illamående också? 🙂

  4. Marlene 29 augusti, 2014 on 07:39 Svara

    Hej!
    Såg att Du fått tips om seaband, de trycker mot punkter som stillar illamående, kallas även åksjukearmband. De var det enda som hjälpte mig när jag var illamående under graviditeten, kunde börja jobba igen när jag använde dem.
    Fin tillbringare, en sån ska nog jag också ha 🙂

  5. Julia 29 augusti, 2014 on 07:59 Svara

    Hej evelina! Tänkte på ditt illamående, jag var illamående genom hela graviditeten med min dotter och fick utskrivet lergigan comp av min barnmorska som hjälpte mig väldigt mycket, ett tag i alla fall. Kanske värt att testa? Man blir inte trött av dem som man blir av postafen, till exempel. ett tips bara! Önskar dig en fin dag.

    • Evelina 30 augusti, 2014 on 10:21 Svara

      Ja postafen vägrar jag!! Klarar inte av att bli tröttare än vad jag redan är haha…
      Kram och detsamma!

      • Julia 31 augusti, 2014 on 18:21 Svara

        Haha! Precis sådär kände jag också, jag klarade inte av att bli tröttare än jag var (om det nu ens var möjligt?) så jag är glad att lergigan comp var åt andra hållet. Vardagen kunde liksom fortsätta som vanligt 🙂 kram på dig!

  6. Annica Gille 29 augusti, 2014 on 18:34 Svara

    Det va inget kul att vara trafiklärare gravid heller 😉 jag fick allt möjligt utskrivet, inget funkade mer än att äta konstant…
    Hoppas du lyckas bättre 😀
    I slutändan är de värt de när lillkillen kommer 😉

  7. Anna 29 augusti, 2014 on 19:47 Svara

    Hoppas att du snart snart mår bättre! Som någon tidigare skrivit så brukar lergigan comp vara bra för många. Comp innebär ju att den innehåller koffein också så då kanske du slipper tröttheten som kommer av lergiganen annars.. Hoppades att min tredje ivf skulle börja idag men min kropp vill inte samarbeta 🙁
    Hoppas du får en lugn helg, kram på dig

    • Evelina 30 augusti, 2014 on 10:18 Svara

      Ska ta upp detta med bm om illamåendet fortsätter trots sea banden! Tuuuusen tack för alla era tips!! Ni är BÄST!
      Kramar

  8. Maria 2 september, 2014 on 09:15 Svara

    Jag tycker att melon är jättegott i vatten. Alla sorter!
    Hoppas att du snart mår bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna