VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra dagar!

Jag är så GLAD över att känna mig liiite mer som en människa igen! Även om det bara skulle vara för ett litet tag, eller om det kommer gå upp och ner så har jag åtminstone fått en påminnelse om hur det brukar vara ;). Det är så fantastiskt skönt att äntligen ha kommit ut från den där zombiedimman! Igår var första dagen sen ja… Slutet juni? Som jag inte var zombitrött, inte mådde (så mycket i alla fall) illa och hade energi till att göra vanliga saker som att gå långpromenad OCH laga middag. Nu är ju en graviditet all positive i sig även om man kanske mår lite mindre bra under färden, men man får verkligen en reminder om att uppskatta det som är bra (av olika grader) när man går igenom sånt som är tufft. För jag minns inte när jag sist uppskattade småsaker som en simpel promenad!

Och idag kändes det roligt att gå till jobbet! För att jag har orken att göra ett bra jobb. Sen att jag blev yr hej vilt till och från är en annan sak men jag misstänker att det kanske är järnvärdet som sjunkit eftersom jag låg precis på gränsen vid inskrivningen. Och Elion och F kom och hälsade på en sväng, så himla kul att få Elionkram och puss även idag. DET ger energi! Nu blir det en lugn kväll innan vildtrollet kommer hem igen.

 

 

hmprod

Och jag gortsätter tipsa om mina senaste klädinköp, hoppas det uppskattas ;). Denna budgetkoftan från H&M i svartvit leopardmönster har jag utökat ”preggogarderoben” med (ja ni ser den ju i inlägget nedan) för att ha över linnen och tshirts. Det är rätt skönt att köpa vanliga kläder (finns ju något större utbud) men kanske i nån storlek större och sen mixa med en del gravidplagg också.

P.S Tusen taaaack för era gulliga kommentarer som också finns i inlägget nedan. NI ger också energi ♥

 


Kommentarer


  1. Linn 23 augusti, 2014 on 18:31 Svara

    Hej! Jag går in i v 8 imorgon och stooora tröttheten och ”intesugenpånågot”-illamåendet har gjort entré. Tänkte faktiskt idag att jag skulle skriva och fråga dig när man blir människa igen, men då vet jag att jag får ha tålamod typ 6 v till, snaark 😉 Tur det (förhoppningsvis) kommer något väldigt gott ur det!
    Ha en fin kväll! Kramar

    • Evelina 23 augusti, 2014 on 21:06 Svara

      Haha ja det känns som en eeevighet när man är mitt i men såå skönt när det vänder igen! Lycka till med allt och lyssna på kroppen 🙂 kram!

  2. Skönt att du känner dig piggare.

  3. Anette 25 augusti, 2014 on 23:01 Svara

    Den där koftan är underbar! Har också köpt den och älskar den! Både fin och såååå mjuk och skön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna