VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag, sol och tårar

20140720-214252

Denna bild kan summera min söndag väldigt bra tror jag!

Imorse hade vi en mysig start med Elion, efter frukost gick vi ut så han fick åka sin kick bike, på egen begäran. Stannade vid två olika lekplatser, också på hans initiativ. Skjutsade in honom och F till stationen och det var såå jobbigt att säga hej då till honom. Min lilla stora kärlek som jag känner mig alldeles halv utan. M tyckte också det kändes jobbigt att säga hejdå, de två har verkligen fått ett starkt band på sistone eftersom de har hängt väldigt mycket under tiden jag har jobbat. Vi längtar redan tills han kommer hem igen!!

Sen handlade vi, åt lunch, packade in oss i bilen och åkte till stugan. M har snickrat och jag har verkligen bara varit. Läst massa (läste ut femte boken om Cecilia Lind och har kommit halvvägs på den sjätte), bläddrade i en tidning och mitt största problem var väl att flytta mig mellan skuggan och solen när det blev för varmt och för kallt haha. Vi kom hem framåt halv nio tror jag och på vägen stannade vi till hos Karro för att hämta sista (!) säsongen av Dexter. Lagom kvällssyssla efter en heldag utomhus :).

KRAM


Kommentarer


  1. Neda 21 juli, 2014 on 09:54 Svara

    Hej Evelina!
    Tack för en underhållande blogg.
    Tre veckor kommer att gå fort. Men jag förstår att det känns i mammahjärtat.:-)
    Sitter just nu i bilen på väg till Jönköping, tänkte om du har lite tips på bra, ”barnvänliga” resturanger i Jönköping.
    Och även annat kul man kan hitta på med barn.
    Tack på förhand.

    • Evelina 21 juli, 2014 on 16:21 Svara

      Heej! Välkomna hit 🙂
      Stadsparken är verkligen att rekommendera, där kan barnen leka i timmar och vi brukar ha med picknick eller grilla där. Perfekt såna här sommardagar! Restauranger annars… Piren är klockrent på sommaren! Vilken som av de restaurangerna där. Första och sista på högersidan gillar jag mest :). Hoppas jag inte svarar för sent nu! Kram!

  2. Hanna 21 juli, 2014 on 15:56 Svara

    Böckerna om Cecilia Lund är ju så bra!

    • Evelina 21 juli, 2014 on 16:18 Svara

      Jaaa verkligen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna