VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarlov!

20140716-110603.jpg

Här snackar vi sommarlovsmorgon! Idag skedde dessutom ett mindre mirakel när vi sov till strax innan 09 allihop ;). Elion kom in till oss nån gång på morgonen och somnade om i min famn. MYS!! Det är precis sånt jag behöver nu de här dagarna innan han och F åker iväg i tre långa veckor. Men, det kommer ju gå fort. Ja hjälp, snart är det dags för mig att börja plugga! Även om jag visste att jag hade goda chanser till att komma in så vet man ju inte förrän man vet, och nu när jag vet känns det jätteroligt och spännande att äntligen veta hur hösten kommer bli. Känns toppen att kunna försöka styra upp ett bra jobbschema som passar med studierna. Jag vet ju inte alls vad det innebär att gå socionomprogrammet (även om jag vet schemat för första kursen) så det känns som en bra bas att ha exempelvis varannan helg på en fast schemarad och sen se vecka för vecka hur mycket tid som finns över till extrapass.

Nu sitter vi och målar vid matbordet, M tog precis motorcykeln ut till stugan och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske en cykeltur? Och så tänkte jag bodypump senare i eftermiddag och då tror jag att killarna skulle ut och springa i backarna häromkring under tiden. Jag ÄLSKAR sommarlov och ledig tid med min lilla familj! Absolut bästa som finns.


Kommentarer


  1. Hanna 16 juli, 2014 on 14:06 Svara

    Vad roligt att du kom in på programmet. Det kommer säkert bli jättebra så som du tänker.

  2. Emma 16 juli, 2014 on 21:11 Svara

    Grattis. Jag sökte oxå samma program fast i uppsala, men kom inte in. Hade 18,33 i snitt men det är tydligen suuuuper svårt att komma in i uppsala 🙁

  3. Put a smell on me 16 juli, 2014 on 22:32 Svara

    Supergrattis och SÅ himla spännande med studier. Du får uppdatera ofta om studierna. Jag har själv varit väldigt nyfiken på socionomprogrammet. Kram

  4. evelina 17 juli, 2014 on 07:41 Svara

    Hej! Jag har gått socionomprogrammet och vad gäller jobb rent generellt med heltidsdtudier skulle jag rekommendera att man jobbar så lite man behöver/ kan. För tidsmässigt går det att jobba en del men det sker ju på bekostnad av studietid. Jag både jobbade och pluggade men gjorde upp med mig själv att alltid prioritera plugget, på det viset visste jag hur jag skulle prioritera vid stresstoppar. Såg väldigt många klasskompisar som kände att de ville/ behövde prioriterar jobbet och de fick ofta restuppgifter/ omtentor= ännu mindre tid och ännu mer stress.
    Om jag får ge ett tips så är det att inte plugga för tentan utan för ditt lärande. Ta alla dessa år till Ditt Lärande, plugga ditt allra bästa för det är ddenna chans du har att bli förberedd inför ditt jobb! Många glömmer det, speciellt när det kommer till socialt arbete som kan vara flummigt. Men jag pluggade mitt bästa och på det jobb jag har ser de mig som en enorm resurs pga just det- och den känslan är skitkul! (Jag är ändå yngst, bobbat nu bara 4 år och jobbar med folk som har enorm arbetslivserfarenhet) jag tackar min lyckliga stjärna att jag tog studierna på allvar och verkligen lärde mig och nu drar upp sådant jag lärt mig till praktiken 🙂 det är många sociononer där ute och konkurrensen tätnar! Lycka till!

    • Karolin aka Marriette 17 juli, 2014 on 09:39 Svara

      Word! Där satt den! Bra där! Kunde inte sagt det bättre själv 🙂
      Eve vet att jag är hennes pluggcoach (om än självutnämnd haha) och kommer peppa till plugga och bli det bästa hon kan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna