VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Regnrusk

Åsk- och regnrusk kom strax efter 14 som väderprognosen lovat. Men innan dess fick jag en välbehövlig promenad i naturen! Vi var kvar i stugan ett par timmar ändå, satt först bara ute på altanen och tittade på blixtarna bortanför sjön. Sen la jag mig i soffan och läste medan M fixade lite till fast mest inomhus.

 

20140726-210147.jpg

Under tiden på soffan blev jag akutsugen på laxsoppa i röd curry så vi handlade ingredienser på vägen hem. Tände ljus och det får man kanske inte säga men jag längtade lite efter höstmys där och då. Kanske mest för att jag längtar efter en större bebismage, men ändå. Och nu blev jag precis äcklad av doften av soppan när jag öppnade kylskåpet. Såå irriterande haha! Fast vilket lyxproblem ändå, att behöva komma på nya måltider att bli sugen på. Är däremot alltid sugen på morötter när jag blir illamående, undrar om det är som med pizzasalladen med Elion i magen? Det åt jag regelbundet under ett par veckor. Lite roligt att Elion ääälskar pizzasallad nu haha (framför allt den köpta som jag då var ”tvungen” att ha)…

Pratade förresten med min lillE innan! Han ringde när vi båda låg och slumrade i soffan och jag blir så GLAD av att få höra hans fina röst berätta om vad han gör på dagarna (idag har de åkt båt och badat och hälsade på gammelfarmor). Haha häromdagen ringde han och jag svarade ”heeej gubben” som vanligt. ”Får jag prata med Mange” var hans svar! Så då fick inte jag prata nånting men vad det värmde i hjärtat att han visar att han saknar M också, och jag tror nog det värmde i Ms hjärta en hel del med ;).


Kommentarer


  1. Malin 26 juli, 2014 on 21:54 Svara

    STORT grattis till graviditeten! SÅ kul att höra! Jag har följt din blogg i flera år. Jag fick barn 2012 och en liten till nu i mars 2014 och jag älskar ju gravid/bebisbloggar. Så känns så kul att följa dej på denna resa igen 🙂

  2. Agneta 26 juli, 2014 on 21:58 Svara

    Jag tycker det är så fint att höra om vilken fin relation Elion och M har! Verkligen! Borde vara en självklarhet när barn är inblandade men är tyvärr inte alltför ofta så.
    Skulle inte kunna dela livet med nån som inte gillar mina barn och tvärtom.
    Ha en jättefin helg, är sååå roligt att ni ska få en bebis och att E ska bli storebror!

  3. Rosanna 26 juli, 2014 on 23:01 Svara

    klart man får säga, jag älskar hösten å har aldrig gillat sommaren något nämnvärt, alldeles för varmt för min smak. Pool och om man kan bada hela tiden är okej, men nej, tycker medst om Höstmys, tända ljus och krypa upp i soffan och mysa med filtar:)

  4. Hanna 27 juli, 2014 on 08:41 Svara

    Jag åt också mycket morötter när jag var gravid med dottern! Hade alltid en påse minimorötter på jobbet:)

  5. alexandra 27 juli, 2014 on 20:17 Svara

    Åhh det ska bli skönt med höst. Älskar tiden innan jul=) i år hoppas jag också på en bebis i magen. I år vill jag av naturliga orsaker inte dricka glögg=) vi har försökt i 2 år. IVF till hösten. Jag är 27 och sambon 30. Inga barn sedan innan. Ska bli så kul att få följa dig. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna