VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa eftermiddagen

IMG_0593

IMG_0599

IMG_0608

IMG_0594

IMG_0611

IMG_0597

Det blev ännu en dag vid stranden! Fast för mig 6 timmars jobb medan killarna åkte båt, fiskade och badade vid stugan med Ms bror med familj ;)… Dagen var tungstartad och det kändes inte kul nånstans att åka till jobbet den här sista dagen som Elion är hemma innan långresan imorgon. Men att sluta vid 16 och ha en lekdejt med Karro och Elin som väntade, det var alldeles alldeles underbart.

Jag köpte en liten sommarpresent till Elion på jobbet idag också, lovade honom en överraskning och köpte en kick bike samt skydd och SÅ GLAD han blev!? Lovely!! Det är inte speciellt ofta han får dyrare saker bara sådär och när jag såg glädjen och hörde alla fina ord under hela kvällen fick jag lust att göra det varje dag typ. Haha nej då, men vad glad jag blir när HAN är så glad! Han har önskat sig en kick bike länge (han har en hos sin pappa redan) och han tog den till stranden medan vi andra cyklade.

Sen hade vi kvällsmys och jag somnade visst med honom en stund, tills M kom in och väckte mig. Imorgon väntar en morgon tillsammans innan vi vinkar av den lillE älsklingen vid tåget. Igår kväll började jag få ångest på riktigt (tårarna var nära hela kvällen och jag la mig och kramade honom extra på kvällen innan jag skulle gå och lägga mig) inför de kommande tre veckorna utan Elion en enda dag men samtidigt vet jag ju hur mycket han älskar att resa och få träffa farmor och farfar. Men tre (3!) veckor ifrån varandra är ändå alldeles för länge… Inget jag nånsin kommer vänja mig vid även om jag vet att det alltid kommer vara så såklart.


Kommentarer


  1. Sandra 19 juli, 2014 on 22:48 Svara

    Förstår det blir jobbigt! Ångest av att bara läsa det 🙁
    Som du skriver är det verkligen baksidan av en separation, att vara från sitt barn. Jag var utan min dotter 5 timmar häromdagen och det tyckte jag var länge 😉

    Tur att du har M så du slipper va ensam.

  2. Magda 20 juli, 2014 on 00:11 Svara

    Ja 3 veckor känns nästan som en evighet. Jag skulle inte fixa det. Jag fixar knappt 1 vecka ifrån min son då han är hos sin pappa. Har inte vänjt mig vid detta varannan veckas liv ännu. Trots separationen skedde för över 2 år sen. Men sen hade jag sonen mer ett tag pga pappans jobb. Det här med eran varannan vecka variant skulle jag så gärna vilja ha. Men tyvärr så skulle nog pappan aldrig gå med på det.

    Ni gör det bra och jag hoppas att dessa 3 veckor går rätt snabba för er!

  3. Hanna 20 juli, 2014 on 08:44 Svara

    Tre veckor känns väldigt länge men innan du vet ordet av är Elion hemma igen.

  4. Mikaela 20 juli, 2014 on 08:45 Svara

    Jag vet precis vad du menar.I dag åker min äldsta son till sin pappa i 3 veckor.Han har varit hemma hos mig i 3 veckor också men pga av att jag fick flytta fram min semester fick vi bara 1 ledig vecka tillsammans.Jag vänjer mig aldrig men det har blivit lite lättare ju äldre han blir och sedan han fick en lillebror som gör mig sysselsatt.När han va liten grät jag varje gång han skulle till sin pappa och mådde fruktansvärt dåligt. (Hans pappa var ingen bra pappa och tog inte hand om honom ordentligt)

  5. Usch förstår att det är jobbigt! Skulle aldrig klara av att vara ifrån min son så länge och är då väldigt glad att jag har honom på heltid 🙂 men vilken tur att ni fått göra roliga saker när han vsrit hos er! 🙂

    • Evelina 20 juli, 2014 on 13:06 Svara

      Ja det är inte lätt, inget man vänjer sig vid och heller inget jag skulle välja självmant, men man klarar det för att man måste!

      Kramar till er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna