VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första arbetsdagen

Första arbetsdagen på nya arbetsplatsen – check!

Galet många intryck och information och det finns såklart hur mycket som helst kvar. Det känns rörigt minst sagt men samtidigt är jag glad att jag har ”lite på köpet” tack vare att jag faktiskt jobbat med barnvagnar och barnprodukter i två år redan. Det allra bästa tycker jag är att arbetsklimatet är så härligt! Känner hur mycket jag har saknat att vara på en arbetsplats med mycket folk och rörelse hela tiden. Samtidigt som det inte är något jag vill göra på heltid alltid så är det nog trots allt det perfekta extrajobbet för mig.

Jag slutade vid 18 och då hämtade M mig, vi åkte och köpte sallad till middag som vi åt hemma och nu blir det soffan resten av kvällen. M är fortfarande helhängig så vi tog beslutet att skjuta fram inflyttningsfesten. Det är ju nog så intensivt att vara på fest med 20 pers och när man dessutom är värd är det såklart ännu ”jobbigare” och även om det tar emot så insåg vi att det nog inte skulle vara kul fullt ut om inte han är up for it. Oh well, det är livet och det kommer såklart fler chanser! Om typ två månader haha… Det är svårt att pussla ihop allt och lite extra när det bara är barnfritt varannan helg.

 

IMG_9244

Nu tar vi PÅSKLEDIGT! Ja jag har ju haft rätt mycket ”ledig” tid men det har då inte känts som ledigt… I påsk ska det ju bli härligt väder (svårt att tro just nu med regn och storm utanför) så jag ser fram emot mycket sol på näsan och frisk luft! Vill ha många promenader, goda middagar och rödvin.

Har du haft en bra dag? Har du också påskledigt?

KRAM



Kommentarer


  1. alexandra 17 april, 2014 on 18:31 Svara

    Kistan blev tjusig! Hur gjorde du runt beslagen? Tog av dem? Ja fler chanser till inflyttningsfest kommer. Kanske ännu mysigare när det är sommar. Midsommarparty?

    • Evelina 17 april, 2014 on 19:30 Svara

      Ja den blev fin 🙂 mer enhetligt här hemma med!
      Precis, beslagen lossade M på!
      Sommar är ju bättre på alla vis 🙂
      Glad påsk sötis!

  2. alexandra 17 april, 2014 on 20:20 Svara

    Glad påsk själv!=)

  3. Emma 17 april, 2014 on 20:45 Svara

    Glad påsk finaste Evelina

  4. Joanna 17 april, 2014 on 21:31 Svara

    Bara barnfritt varannan helg… 🙂 har du glömt pusslandes utan barnfritt, innan du o F skiljde er? 🙂 Men å andra sidan skulle jag inte vilja ha barnfritt varannan helg, måste va tufft med! 🙁 om du fick välja skulle du verkligen ha fler helger barnfritt för att hinna med allt?

  5. Joanna 17 april, 2014 on 21:32 Svara

    Åh, nu hann jag inte skriva färdigt, jäkla telefon. 🙂 tänkte skriva att ”jag tror inte det” för det märks hur mkt du älskar din lilla/stora grabb! 🙂 tack för en bra blogg!

    • Evelina 18 april, 2014 on 06:55 Svara

      Verkligen inte!! Vill självklart ha honom alla helger här men vi tajmar förstås in inflyttningsfesten med när han är hos sin pappa och då sållas ju många veckor bort.

  6. Dagny 18 april, 2014 on 21:21 Svara

    Hej var har du fått jobb nånstans? Söker du till skola i höst? Jag får antagligen plugga upp mitt snittbetyg och söker igen till våren
    Trevlig påsk! Kram

    • Evelina 19 april, 2014 on 07:16 Svara

      Barnbutik här i stan! Ja jag har sökt till hösten 🙂 håller tummarna för dig! Kram

  7. Mikaela 18 april, 2014 on 21:41 Svara

    Det finns väl ingen mamma som vill vara utan sitt barn varannan helg/vecka?Men det måste vara svårt för någon som inte har gått igenom en skilsmässa att förstå.Jag längtar efter mitt äldsta barn varje dag och det tror jag Evelina gör när det kommer till Elion.Förlåt men tycker det är tråkigt med en sådan kommentar.

    • Evelina 19 april, 2014 on 07:14 Svara

      Exakt, det är riktigt onödiga kommentarer tycker jag med. Det gör ONT att inte träffa honom varje dag, att det liksom är mitt val på sätt och vis som väljer att inte bo med hans pappa… Men man MÅSTE ju acceptera läget för det är såhär det kommer vara.
      Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna