VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AIR

20140415-155618.jpg

Idag har jag och lillE varit ute i friska luften. Han är för pigg för att bara vara hemma! Så vi tog en långpromenad med vagnen och fixade lite ärenden. Plockade vitsippor på vägen hem som vi gav till M.



20140415-155635.jpg

Glassälskaren fick även glass! Han bara sover och sover, dricker vatten och knaprar alvedon och ipren men febern ligger fortfarande på cirkus 39 grader… Stackars älskling! Skönt att Elion mår bättre nu i alla fall men fy vad trist det är att vara frisk själv. Alla måltider till exempel haha?! Ingen som vill äta nånting ju ;)…

Ikväll väntar en prommis med bästaste Karro!!!



Kommentarer


  1. E L 15 april, 2014 on 19:11 Svara

    Skönt att din lille pojk mår bättre =)
    Vill inte skrämma upp dig, men vill ändå tipsa om att det kan vara bra att hålla koll på Ms sjukdomsförlopp så det inte visar sig vara något som kroppen inte fixar av sig själv.
    Min man har varit inlagd på sjukhus i två och en halv vecka (and counting) för akut blodförgiftning, septisk chock och ”mördarbakterier” (GAS). Det började precis som en rejäl influensa med ca 39 graders feber och frossa. Han fick sen magsjukesymptom och och blev öm i ett område på låret nära ljumsken. Efter några dagar hade en rodnad vuxit upp på låret. Vi kontaktade sjukvårdsupplysningen och träffade en läkare som skrev ut penicilin, men han blev inte bättre. Slutade med ambulansfärd till sjukhuset efter fem dagars sjukdom. Då hade han organsvikt och var nära att dö. Han opererades och vårdades på intensiven i tre dagar, flyttades sedan till infektionsavdelningen och mår idag mycket bättre och kommer så småningom bli helt återställd. Vi vet inte riktigt när han får komma hem än dock. Läkaren säger att allt började med att han smittats av vanliga halsflussbakterier från barnens förskola som sedan infekterat benet. Otroligt ovanligt, speciellt för någon som är ung och frisk som min man, men det händer.
    Din M har säkert bara haft oturen att åka på en influensa, men håll koll så att det inte utvecklar sig till något värre. Hög sänka tillsammans med lågt blodtryck, influensasymptom och muskelsvaghet kan vara tidiga indikationer på sepsis.

  2. Erica 16 april, 2014 on 05:17 Svara

    Så fint med vitsippor! Hoppas M kryar på sig, jag har varit sjuk förra veckan och denna är det min mans tur så vi laddar också upp med glass 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna